Leilighetssalget er i gang i Sarpsborg


38 moderne leiligheter i Sarpsborg sentrum

Sentralt i Sarpsborg sentrum finner du St. Marie Plass Borettslag, et helt nytt boligprosjekt med 38 moderne borettslagsleiligheter. Her bor du meget sentralt med korte avstander til alle byens fasiliteter.

Aktive beboere på St. Marie Plass Borettslag får ikke bare byen og parken som hjemmebane, men også byens største treningssenter i byggets første etasje, i tillegg stor og solrik felles takterrasse i femte etasje. Sarpsborg er en liten storby med alle fordeler som følger. Innenfor et lite område finner du alt du trenger. De små butikkene, de koselige kaféene… St. Marie Plass Borettslag handler om å leve livet i sentrum og å være en del av det! De mange inntrykkene, menneskene å se på, smilene og den hyggelige praten med naboen. Fra leiligheten kan du ta heisen ned og få med deg ferskt brød, rykende varm kaffe og dagens avis opp igjen. Om du vil lage middagen hjemme har du kort vei til nærliggende dagligvarebutikker med ferske råvarer. Kanskje vil du heller ut og spise? I nærheten finner du flere gode spisesteder. Kulturtilbudene er også mange, med kino, konserter, teater og utstillinger.

Det fine med å bo i sentrum er at du velger selv, og alt er så nært i avstand og tid. Med leilighet i St.Marie Plass Borettslag vil du ha kort vei til Kulåsparken, et flott naturparkanlegg i hjertet av Sarpsborg by. Den er Østfolds største og mest populære bypark og huser store og små arrangementer. I tillegg finnes tur- og joggestier, trenings- og lekeapparater, fontener og skulpturer.

Sarpsborg kan skryte av å ha Norges eldste og lengste gågate. Her finner du små og store butikker med noe for enhver smak. Allerede i 1971 ble deler av St.Marie gate omgjort til gågate. I forbindelse med 1000-årsjubileet ble gågaten opprustet med nytt dekke, nye møbler, belysning og kunstinstallasjoner. I tillegg nytt varmekabelanlegg som holder gaten snø- og isfri om vinteren. Illustrasjonsbilde - avvik vil forekomme. 3D Blaar et perfekt utgangspunkt 6 7 Velg mellom lyse og luftige 2- til 4-roms leiligheter fra 51 til 128 kvm. BRA. Totalt 38 leiligheter, alle med balkong eller privat takterrasse. I tillegg felles takterrasser i 5. etasje med flott utsikt over byen. God standard med eikeparkett, lekre flislagte bad og moderne kjøkken med integrertehvitevarer. Oppvarmes via fjernvarme. Parkeringshus med heis opp til etasjeneIllustrasjonsbilde - avvik vil forekomme. 3D Blaar 8 9 at du plutselig sitter igjen med en stor porsjon fritid, noe som er litt av en luksus i en travel hverdag.

I St. Marie Plass Borettslag kan du unne deg denne luksusen uten å få dårlig samvittighet. Her handler det om endelig å kunne ta seg tid til å nyte livet og skjemme seg selv litt bort. Det handler om å kunne sette seg ned med en kopp kaffe og en god bok ute på balkongen. Det handler om å ta seg en impulsiv tur på café i sentrum sammen med en god venninne, eller en deilig, forfriskende tur en ettermiddag. Det handler rett og slett om å kunne benytte seg av muligheten til å ha helt fri de dagene du har anledning til det og å ha litt mindre press på deg i en ellers travel hverdag. Det handler om livskvalitet. Kort fortalt: I St. Marie Plass Borettslag har du kort vei til det du måtte trenge og god tid til å nyte livet. Bo - midt i byen Liker du å bo sentralt med alt av servicetilbud i nærheten ellerliker du best å ha det grønt og fritt med turterreng like vedboligen din?Bor du i St. Marie Plass Borettslag våger vi å påstå at livskvaliteten vil øke. Du behøver nemlig ikke lenger å sette av tid til plenklipping og vedlikehold av hus og hage. En leilighet er dessuten mindre tidskrevende å holde ren enn en stor enebolig.

 

For mer informasjon:

http://www.stmarieplass.no/